Így trollkodtak a PSG szurkolók Piqué-vel! – Fotó

Zseniális módját választották a Paris Saint-Germain szurkolói annak, hogy Neymar klubváltásával kapcsolatosan a brazil barcelonai maradása mellett kampányoló Gerard Piqué-nek üzenjenek!

(Kép: marca.com)

Gerard Piqué néha bizony valóban megjárja, hogy rendszeresen üzenget a világhálón! Biztosan sokunkban él még, hogy pár héttel korábban Piqué a Barca észak-amerikai túrája alatt Neymarral egy közös képet tett fel az internetre, mely alá csak annyit írt, hogy ‘Maradni fog!’ (‘Se queda!’)

Nos, azóta tudjuk, hogy a spanyol válogatott középhátvéd jóslata nem valósult meg, ugyanis a brazil klasszis csak elkötelezte magát a PSG-hez. A francia sztárcsapat lelkes szurkolói pedig nem felejtettek, és egyre többen vásárolnak a ‘se queda pas’ feliratú, Neymar 10-es számú PSG-mezéből, mellyel Piqué ominózus kiírására válaszolnak! Hogy miért találó a ‘se queda pas’ felirat? Egyrészt azért, mert magyarra fordítva annyit tesz, hogy ‘Nem marad!’, másrészt pedig azért is, mert spanyol és francia szavakból tevődik össze.

A leleményes párizsi szurkolók válasza egyébként úgy teljes, hogy kettesével nyomtatnak a 10-es számú mezből, hiszen az egyik szurkoló a Piqué-féle ‘Se queda’ feliratot viseli a hátán, míg a másik a párizsiak válaszát, a ‘Se queda Pas’-t
Hiába, az emberi leleményesség tényleg nem ismer határokat…