Ramos beszélt egykori tréneréről

José Mourinho 2010 és 2013 között irányította a Real Madrid gárdáját. A mai este pedig ismét farkasszemet nézhet egykori csapatával, mivel az Európai Szuperkupa másik résztvevője az Európa-liga győztes Manchester United lesz.

02_04152738_f676d3_2673381a-1

Mourinho nem okozott pozitív benyomást Serigo Ramosnak az idő alatt, mialatt a Real Madridot irányította. Ramos, aki 2005 óta oszlopos tagja a Királyi Gárdának mondott pár szót az összecsapás előtti sajtótájékoztatón. Őt is csak egy újabb edzőnek ismerte meg, aki irányította a csapatot, semmi extrát nem érzett a munkáján.

„Nem gondolom, hogy a Mourinho irányításával eltelt évek megváltoztatták volna a karrieremet. Ő egy a rengeteg edző közül a karrierem során. Minden trénertől tanultam valamit, még a sevillai akadémián is. Mourinhótól is tanultam új dolgokat, szó sincs ellenségeskedésről. Zidane jobban megérti a játékosokat az öltözőben, ezzel szemben Mourinho rengeteg tapasztalattal bír.”

Zárásként beszélt arról, hogy 2015-ben majdnem a Unitedhez került, azonban az átigazolás meghiúsult, így most a Vörös Ördögök ellen léphet majd pályára.

kép: performgroup

Nagy Gábor