Real: Zidane csapata három meccsre egy legendás rekordtól!

Karnyújtásnyira került a Real Madrid attól, hogy a Bajnokok Ligája címvédése után újabb futballtörténelmi pillanatot írjon!

Egy csapatkép a ’60-as évek legendás Santosáról (Kép: )

Zinedine Zidane csapata legutóbb a Valencia elleni 2:2-es döntetlennek ha nem is örült igazán, annak igen, hogy minden sorozatot figyelembe véve immáron zsinórban 70 mérkőzés óta rendre betalált ellenfelei hálójába. A “királyi gárda” ezzel három (!) találkozóra került attól, hogy beállítsa a futball történetének egyik, ha nem a legjobb csapataként számon tartott 1960-as évekbeli Santos FC elképesztő sorozatát!
Az akkoriban egy bizonyos Pelét is a soraiban tudó brazil klub sokáig utánozhatatlannak vélt ’73-as szériája’ egészen pontosan 1961 november 21-e és 1963 augusztus 15-e között íródott.

A blancók szeptember 9-én az a Levante ellen hazai pályán folytathatják a már önmagában így is páratlan sorozatukat. Ezen időszak alatt az újonc után az APOEL-lel játszanak hazai pályán a Bl-ben, majd – még a ránézésre is – a legnehezebb dolgok a Real Sociedad ellen lehet idegenben!