Andrea Pirlo Peruban térhet vissza a pályára

Az MLS szezon zárásával Andrea Pirlo pályafutása is a végéhez ért, most azonban lehetőség nyílt, hogy újra pályán láthassuk a világbajnok klasszist.

ritiri_nazionale_pirlo_getty

(forrás: skysport.com)

A perui Universitario de Deportes vezetői ugyanis minden erejükkel azon vannak, hogy meggyőzzék az olasz zsenit, hogy legalább egy barátságos mérkőzésen pályára lépjen a színeikben. A klub egyik alkalmazottjának elmondása szerint a csapat a január végi Libertadores Kupa bemutatkozása előt játszana még egy utolsó felkészülési mérkőzést, amin a szurkolók egy “különleges ajándékra számíthatnak, ami külön varázst ad majd a találkozónak”. Egy másik forrás pedig nevén is nevezte ezt a meglepetést, aki Andrea Pirlo lenne. A tervek szerint Pirlo nem igazolna hivatalosan az Universitariohoz és mindössze egy félidő erejéig szállna be a játékba.

A klub háza táján egyébként nem ez lenne az első eset, hogy korábbi világklasszissal erősítenének, hiszen 2016 júniusában Ronaldinho egy-egy félidő erejéig beszállt az Universitario és az Alianza Lima összecsapásán.

(zp)