Már télen vihetik Umtitit a Premier League-be – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint a Barcelona francia védőjét, Samuel Umtitit szemelte ki két Premier League klub is, miután van Dijk rekordösszegért igazolt a Liverpoolba. 

863004042.0

Forrás: barcablaugranes.com

A spanyol Don Balon információi szerint a Barcelonának aggódnia kell azon, hogy elviszik egyik legjobb játékosukat, Samuel Umtitit. A lap szerint mindkét manchesteri klub, a City és a United is kifizetné a játékos szerződésében szereplő kivásárlási árat, ami nagyon minimális, mindössze 50 millió euró. Miután a Liverpool rekordösszegért, 75 millió fontért vette meg a Southamptontól Virgil van Dijket, ami miatt a két angol klubóriás is szeretné egy hatalmas igazolással letenni a névjegyét. Valverde a hírek szerint szeretne egy új szerződést ajánlani a francia védőnek, hogy ne jöjjön össze az üzlet.

Jose Mourinho a kedvező kivásárlási ár mellett azért szeretne egy új középső védőt, mivel Eric Bailly hosszabb ideje sérült, nyári igazolásuk, Victor Lindelof pedig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Pep Guardiola már régóta figyeli a francia játékost, és miután belga védője, Vincent Kompany ismét megsérült, ezért egy biztos pontot szeretne végre a védelem közepére.

Umtiti 2016-ban érkezett a katalán gárdához a Lyonból 25 millió euróért, és eddig minden sorozatot figyelembe véve 62 mérkőzésen lépett pályára.