Pirlo: “Kis híján a Barcelonához igazoltam…”

A tavalyi év egyik nagy visszavonulója, Andrea Pirlo érdekes háttértinformációt osztott meg a napokban: 2010-ben rendkívül közel volt ahhoz, hogy a Barcelona csapatához igazoljon…

juve-star-andrea-pirlo-wurde-von-xavi-getroestet-

(forrás: dpa)

Az olasz Sky Sportnak nyilatkozó olasz zseni a következőképpen mesélte el az esetet: “Amikor a Milan és a Barcelona tárgyalt Ibrahimovic átigazolásáról, nekem kellett volna a “csereembernek” lennem. A végén aztán máshogy alakultak a dolgok. Biztos nagyszerű érzés lett volna a Barcában játszani, de a Milannál is jól éreztem magam. Igazából nem tudom, hogy ha élesbe fordultak volna a dolgok, beleegyezek-e az átigazolásba.” Pirlonak végül az volt az utolsó szezonja a milánóiak színeiben, hiszen 2011-ben a Juventushoz igazolt.

A világbajnok középpályás egykori csapatáról és régi harcostársáról, Gennaro Gattusoról is megosztott néhány gondolatot: “A Crotone ellen sokkal szervezettebbnek láttam a csapat játékát a korábbiahoz képest. Jót tesz majd nekik a szünet, boldog lennék, ha “Rino” sikereket érne el a csapat élén.”

(zp)