Már nem csak Hazard kell a Real Madridnak! – Bale Londonban?

A legfrissebb hírek szerint szívesen megfosztaná belga játékosaitól a Chelsea együttesét a Real Madrid. Állítólag Thibaut Courtois csak arra vár, hogy Eden Hazard rábólintson idén nyáron a „Királyiak” érdeklődésére, és ő is azonnal követné honfitársát a Bernabéuba.

balehazard001

Ugyan idén nem remekel a Chelsea csapata, egy világklasszis a nehéz időkben is világklasszis marad. Ilyen játékos Eden Hazard is, akivel már évek óta szemez a transzferpiacon a Real Madrid. És bár a belga támadó középpályás időről időre szerelmet vall a Chelsea-nek, már többször kiderült, hogy gyerekkori álma az, hogy egy napon magára húzhassa a Real Madrid mezét.

A Daily Mail szerint ehhez azonban a londoniaknak is lesz egy pár szava, akik minimum 100 millió eurót fognak kérni. És azt már tényleg csak súgva tennénk hozzá, hogy könnyen előfordulhat, hogy Gareth Bale is a része lesz az üzletnek. A Madridban kegyvesztetté vált walesi ugyanis akár könnyen a londoni sztárcsapatban is kiköthet, főleg Zidane tényleg szeretné a kapuba állítani az önként jelentkező Courtois-t.

Balogh József