BL: 7 Juve játékos is hiányozhat a Real Madrid ellen

Az előjelek nem sok jót ígérnek a Juventus számára, már ami a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája párharcot illeti. A címvédő a nyolcaddöntők visszavágóján megúszta Neymar szereplését, a negyeddöntő odavágóján pedig gyakorlatilag a fél Juventus a lelátóra kényszerülhet. A “FIFA-vírus” lecsapott, újabb játékosok dőltek ki.

1496653274_864750_1496653420_noticia_normal

A válogatott szünet után jöhet egy bajnoki meccs és április 3-án megkezdődnek a BL-ben a negyeddöntős párharcok, az odavágón a Juventus fogadja majd a Real Madridot a párharcon belül. De hogyan áll majd össze a torinóiak kezdője? Öt, de akár hét kulcsember is kimaradhat kényszerből.

Továbbra is sérüléssel küzd Federico Bernardeschi és Juan Cuadrado. Hozzájuk csatlakozott három játékos, akik egyaránt a válogatottban szedtek össze kisebb sérüléseket. Alex Sandro a brazil, Giorgio Chiellini pedig az olasz válogatott keretét hagyta el idő előtt. A két játékos sérülése nem komoly, de játékuk kérdéses a Real Madrid ellen. A legfeljebb hírek szerint a spanyolok elleni meccsen a térdéhez kapó Sami Khedira esetében sem lehet tudni, hogy mit hoz az elővetkezendő pár hét.

Ha pedig mindez nem lenne elég, sárga lapok miatt Mehdi Benatia és Miralem Pjanic sem állhat Massimiliano Allegri rendelkezésére.