BL: Rómában videóbíróért kiáltanak

Tegnap este a Roma kis híján ismét csodát tett a Liverpool elleni elődöntő visszavágón, ám végül 7-6-os összesítéssel lemaradtak a kijevi döntőről. Római részről azonban Alessandro Florenzi, illetve James Pallotta elnök is úgy gondolja, másként alakult volna a döntő párosítása, ha tegnap alkalmazták volna a videóbírót…

romapool

(Fotó: Football Italia/Twitter)

“Nem tudom, vajon ugyanez lenne-e a párosítás, ha a BL-ben is alkalmazzák a videóasszisztens-rendszert” – kesergett Florezni. “Az emberben megmarad a hiányérzet, pláne amiatt a tizenegyyesesért, ami kiállítást is ért volna . Ott lettünk volna 3-2-nél, és újra megkísérelhettük volna a csodát” – mondta a Mediaset Premiumnak a válogatott jobbhátvéd.

“Bosszantó így kiesni. Igaz, hét gólt kaptunk, de ha hozzávesszük, hogy Salah az egyiknél lesen volt, majd a Dzeko elleni büntetőszituációt, amikor nem volt lesen (Karius kapus elhúzta a lábát –  a szerk.), és persze azt az egyértelmű kezezést (Alexander-Arnold El-Shaarawy lövésénél – a szerk.)…” – foglata össze a csapatát ért igazságtalanságokat Florenzi.

James Pallotta a Roma elnöke pedig gratulált a Liverpoolnak, de hozzátette, a történteket elfogadhatatlannak tartja, mert a videóbíró nélkül “vicc az egész”.