Chelsea: brazil szélső pótolhatja Hazard-t

Ugyan korábban mindegyik fél elzárkózott Eden Hazard Real Madridhoz igazolását illetően, az új információk szerint a Chelsea már azon dolgozik, hogy kivel is tudná pótolni a belga sztárt. És bizony van egy nagyon is izgalmas jelölt!

Az egyelőre teljesen bizonytalan, hogy végül Eden Hazard a Real Madrid játékosa lesz-e, vagy sem. A belga szélsőre, mint vezéregyéniségre egyértelműen szüksége van a „Királyiaknak”, ám erősen kétséges, hogy Hazard-nak szüksége van-e egyáltalán a Realra, vagy megelégszik azzal, hogy a Chelsea-vel kétszezononként van egy jó, majd egy rossz idénye. Elvileg most az előbbi következik, bár a dolog elég kétséges, lévén nehéz idők járnak a londoniakra.

Az viszont biztosnak tűnik, hogy a Chelsea-nek máris beajánlották Hazard ideális helyettesét, aki tehetségben bizony alaposan megérdemelné, hogy egy topcsapatban bizonyíthasson. Bernard az elmúlt években folyamatosan szem előtt volt többek között a Bajnokok Ligájában, ahol a Sahtar Donyeck játékosaként remekelt nem egy alkalommal. A 25 éves brazil ráadásul most szabadon igazolható, lévén ötévnyi donyecki focizgatás után lejárt a szerződése a Sahtarral!

Állítólag a tizennégyszeres, spanyol útlevéllel is rendelkező Bernard hajlana is a Chelsea-re, de csak ha a kezdőcsapatban játszhat, amihez tudjuk, hogy kinek a távozása kell. Értesüléseink szerint, ha a dél-amerikai szélső nem tud megegyezni a „Kékekkel”, a Milan dobhat számára mentőövet.