A Chelsea nem tárgyal Courtoisról

A Sky Sports információi szerint Maurizio Sarri és a Chelsea vezetősége berekesztett minden olyan tárgyalást a Real Madriddal, ami elvágyódó belga klasszis kapusuk, Thibaut Courtois klubváltásól szólt. 

Ennek pedig egyetlen egy oka van, márpedig az, hogy még mindig nincs meg a belgiumi hálóőr megfelelő helyettese és amíg az az ügy nem rendeződik, addig Courtois biztos, hogy nem hagyja el a szigetországi fővárost és nem lesz a Real Madrid játékosa.

Források szerint a Real Madrid 32 millió fontot fog fizetni/fizetne érte a Chelseanek, akik valamilyen szinten kényszerhelyzetben vannak az eladását illetően. Aminek az az oka, hogy a játékos szerződése jövőre lejár Londonban és az borítékolható, hogy hosszabbítani nem fog.

Ez pedig azt vonná maga után, hogy jövő nyáron ingyen távozna, ám a hírek szerint a Chelseanél ennek a lehetősége is felmerült, abban az esetben, hogy ha a szezon kezdetig nem lesz meg a megfelelő helyettes.

Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, esélyesek vannak. Felmerült már Jordan Pickford, Jack Butland, Petr Cech és Kasper Schmeichel neve is, azonban semmi konkrétum nem történt még a leigazolásukat illetően.