„Egy napon bosszút állok a Barcelonán”

A nyári átigazolási szezon egyik legnagyobb meglepetését keltette, hogy a csak januárban szerződtetett Yerri Minát máris eladta az FC Barcelona. A kolumbiai játékos ugyan nem tűnik letörtnek, aligha fogja könnyen elfelejteni, hogy a katalánok milyen gyorsan lemondtak róla.

Egyelőre még nem mutatkozott be az Evertonban a 23 esztendős Mina, ám az elmúlt világbajnokság egyik legjobb védőjének aposztrofált játékos már nagyon várja a kezdést. A liverpooliak tegnap még a dél-amerikai légiós nélkül harcoltak ki döntetlent a Wolverhampton otthonában, ráadásul mindezt kétszer is vezetve, és emberhátrányban Phil Jagielka kiállításának köszönhetően.

Ugyan korábban is szerzett már meg magának Barca-focistát az Everton (Gerard Delofeu), a kékmezesek idén különösen rákaptak a spanyol bajnok „portékáira”: Minán kívül szintén a Camp Nouból érkezett André Gomes és Lucas Digne is. Utóbbi ráadásul már be is mutatkozhatott tegnap a PL-ben, csereként beállva.

Mina egyelőre még a meccskeretben sem volt ott, ám a jelek szerint nincs gond a harci szellemével. A kolumbiai bekk még egy utolsó interjút adott az egyik spanyol lapnak, a Mundo Deportivonak:

„Az Evertont választottam, mert rögtön nagy bizalommal éltek felém. Képesek lehetünk legyőzni a nagyokat, azt hiszem legalább olyan jó munkára leszek képes, mint a Barcelonában. Az egy csodálatos hely, mindenki szeretne ott maradni… De most már az Evertonra kell koncentrálnom, és mindent meg akarok adni az új klubomnak, de világos, hogy egy napon majd szeretnék bosszút állni a gránátvörös-kékmezeseken.”

– fenyegette meg egykori munkaadóját, Mina, akinek átigazolásának részleteiről ITT lehet tájékozódni.