Real Madrid: komoly kérője akadt Keylor Navasnak!

Nincs egyszerű helyzetben a Real Madrid 31 esztendős hálóőre Keylor Navas, akinek a klubvezetés odahozta a nyakára a belga válogatott első számú hálóőrét Thibaut Courtois-t, aki borítékolhatóan hamarosan átveszi a gólvonalat. Vajon milyen opciói vannak a Costa Rica-i kapuvédőnek?

A legfőbb kérdés, hogy megy vagy marad?

Navas egyébként állást foglalt korábban, és azt nyilatkozta, Madridban képzeli el a jövőjét, amivel jelezte a klubvezetés, a szurkolók és belga riválisa számára is, hogy meg fog küzdeni a gólvonalért. A józan ész azt diktálja, hogy a fővárosiak azért hozták el a Chelsea hálóőrét Londonból, hogy védjen, de a forgatókönyvet előre nem láthatjuk. Tény ami tény, a Real Madrid túl van két tétmérkőzésen, és a szuperkupában, illetve a bajnoki rajton is egyelőre Bravo állt a gólvonalon. De vajon meddig lesz ez így?

Sérülés szülte opció, de mivel is lenne jobb?

A legfrissebb hírek szerint Pep Guardiola kapust keres, a Manchester City ugyanis hosszú időre elvesztette kapuvédőjét Claudio Bravo személyében, aki edzésen szenvedett súlyos sérülést. Az FC Barcelona korábbi kapusa edzésen szenvedett Achilles-ín szakadást, ami révén legoptimistább becslések szerint is fél év kihagyás vár rá. Itt jön képbe Keylor Navas. Igen ám, de csöbörből vödörbe vezetne az út? A City első számú hálóőre ugyanis Eder…

Környezetváltás, több pénz? Vajon tudja-e a City motiválni, távozásra bírni Navast?