Ligue 1: A ráadásban égett meg az AS Monaco! – videóval

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 3. fordulójának vasárnapi játéknapján a Leonardo Jardim által irányított AS Monaco a Girondins Bordeaux otthonába látogatott…

A Girondins Bordeaux otthonában szenvedte el szezonbeli első vereségét az AS Monaco, míg a hazai csapat az első pontjait gyűjtötte be a hercegségiekkel szemben. Bár már az első félidőben is akadtak komolyabb lehetőségek, viszont ennek ellenére a találatok elmaradtak. A második játékrészben viszont már láthattunk gólokat, ráadásul hármat is. A vezetést a 48. percben a Bordeaux szerzete meg a guineai Francois Kamano büntetőjének köszönhetően. A 63. minutumban aztán reagálni tudott az AS Monaco, hiszen a csereként beállt olasz tehetség, Pietro Pellegri révén egyenlítettek Jardim tanítványai. A 85. percben a hazai gárda ismét tizenegyeshez jutott, de a találkozón remekül teljesítő Kalu nem tudta értékesíteni. A 90+2. minutumban aztán Kamano is megvillant, s egy gyönyörű találattal begyűjtötte a három pontot csapata számára! 

Girondins Bordeaux – AS Monaco 2-1 (0-0)
Gólszerzők:
Kamano(48., büntető, 90+2.) ill. Pellegri(63.)
Kiállítva: ill.

Girondins Bordeaux: Costil – Palencia, Kounde, Pablo, Poundje – Tchouameni, Plasil, Lerager(Sankhare 64.) – Kamano, Briand(De Preville 72.), Kalu. Menedzser: Eric Bedouet.

AS Monaco: Benaglio – Touré(Sidibé 76.), Jemerson, Glik, Barreca – Tielemans, Aholou – Grandsir(Mboula 62.), Traoré(Pellegri 59.), Rony Lopes – Falcao. Menedzser: Leonardo Jardim. 

https://www.youtube.com/watch?v=CG7CvItxgkg