BL: Szalai a City ellen szerezheti meg első BL-gólját a Hoffenheimben – előzetes

Folytatódik a Bajnokok Ligája 2018/19-es kiírásának második csoportköre. Több topklub is pályára lép a keddi játéknapon, mint a Bayern München, a Real Madrid, a Manchester City, vagy a Juventus. A Szalai Ádámot is a soraiban tudó Hoffenheim Pep Guardiola csapatával csap majd össze. 

Bajnokok Ligája – Csoportkör, 2. forduló

E csoport
AEK Athén – Benfica 21:00 (TV: Spíler 1)
Bayern München – Ajax 21:00 (TV: Spíler 2)

A Bayern München nagyon könnyedén győzte le a Benficát az első mérkőzésen, és minden bizonnyal az Ajax sem lesz számukra nehéz ellenfél. A hollandok is simán nyertek az EAK Athén ellen, akik most a portugálokat fogadják hazai pályán. A Benficának nagyon szüksége van a három pontra, ha meg akarja tartani az esélyt a továbbjutásra.

F csoport
1899 Hoffenheim – Manchester City 18:55 (TV: M4 Sport)
Olympique Lyonnais – Shakhtar Donyeck 21:00

Szalai Ádámék már kora este összecsapnak a Manchester Cityvel. A németeknek nem végződött jól az előző mérkőzése, mivel csak egy döntetlent tudtak elérni a Shakhtar Donyeckkel. Az ukránok most a Lyon otthonába látogatnak, akiknek meglepetésre sikerült legyőzniük az angolokat az első fordulóban, akiknek az eltiltott Pep Guardiola irányítása nélkül kellett pályára lépniük.

G csoport
AS Roma – Viktoria Plzen 21:00 
CSZKA Moszvka – Real Madrid 21:00 

A Real Madrid nagyon simán verte az AS Romát az előző fordulóban. Az olaszok nagyon gyengén játszottak, ám most a Viktoria Plzen ellen javíthatnak. A csehek azonban nem játszottak rosszul, bár a CSZKA Moszkva a végére feltámadt, és mentett egy pontot.

H csoport
Juventus – Young Boys 18:55 (TV: Spíler2)
Manchester United – Valencia 21:00

A Juventus előző mérkőzése attól volt hangos, hogy még a meccs elején kiállították Cristiano Ronaldót, az olaszok azonban emberhátrányban is nyerni tudtak, miután két tizenegyest is megítélt nekik a játékvezető. A Valencia most az Old Traffordban fog pályára lépni a Manchester United ellen, ahol Jose Mourinho állása is lehet tét: a hírek szerint, ha itt kikapnak, akkor a portugál menedzsert meneszteni fogják.