A Chelsea egykori védőjével erősíthet januárban a Barca – sajtóhír

A közelgő januári átigazolási időszakban mindenképpen számítani lehet arra, hogy az FC Barcelona a sérülések miatti karcsú hátvédsorát valakivel meg fogja erősíteni, ám igazán nagy “megváltóra” legfeljebb jövő nyáron várhatunk, de úgy tűnik, hogy a katalán gárda egy rutinos nevet már télen szeretne magához csábítani.

(Fotó: The Sun)

Nyílt titok, hogy az FC Barcelona minél előbb szeretné tető alá hozni Matthijs De Ligt leigazolását, erre azonban nyárig minden bizonnyal várnia kell a gránátvörös-kékek szimpatizánsainak, ám a Goal.com riportja szerint könnyen lehet, hogy Branislav Ivanovic megszerzésére már nem sokat.

A forrás megemlíti, hogy a Barca nem biztos benne, hogy súlyos sérülése után Samuel Umtiti mikor áll készen újra a sorozatterhelésre, a mostanában megszokott Lenglet-Pique védőpáros pedig elég sok gólt kapott az elmúlt hetekben, így mindenképpen fontolóra veszik az egykori 105-szörös szerb válogatott rutinos elhárító megszerzését.

A 34 esztendős Ivanovic karrierje nagy részét a Chelsea együttesében töltötte, 2008-tól 2017-ig állt a londoni “Kékek” alkalmazásában, azóta pedig a Zenit Szentpétervár labdarúgója. Pályafutása során három angol bajnoki cím és három FA Kupa-siker mellett Bajnokok Ligáját és Európa-ligát is nyert már, rendkívül tapasztalt, sok csatát megélt harcosról lenne szó, akihez olcsón hozzájuthatna a Barca.