Real Madrid: Keylor Navas nagyon kifakadt

Keylor Navas helyzete egyre rosszabbul alakul a Real Madridnál, és ezt a kapus most egy interjúban szóvá is tette. Úgy érzi, hogy nem érdemli meg, hogy parkolópályára tették. 

Forrás: theticotimes.com

Keylor Navas koránt sincs kellemes helyzetben jelenleg a Real Madridnál. Éveken keresztül egyenletes teljesítményt nyújtott, három Bajnokok Ligáját is nyert a csapattal, a nyáron mégis leigazolták Thibaut Cortoist. A királyiak ezt nem kommunikálták nyilvánosan, de már akkor is mindenki tudta, hogy a belga első számú hálóőrnek érkezett,  ez pedig azóta már ki is derült. Navas eddig a BL-ben védhetett, de két meccsel ezelőtt már Courtois állt a kapuban, a következő találkozón pedig Costa Rica-i már a keretbe se került be.

Navas most a spanyol El Chiringuito tv műsorban adott interjújában kendőzetlenül beszélt a jelenlegi helyzetről. A kapus úgy érzi, hogy nem becsülték meg eléggé.

“Három BL-trófeát szállítottam le a csapatnak, és most egyáltalán nem játszhatok.”

A Costa Rica-i kapus így szinte biztosan távozni, ha nem kapja meg a kellő bizalmat. Navas 2014-ben igazolt a Real Madridba a Levantéből 10 millió euró ellenében, azóta pedig minden sorozatot figyelembe véve 148 mérkőzésen védett és 48 alkalommal maradt érintetlen a kapuja.