Besiktas: honfitársa pótolhatja Pepét

A török bajnoki címre hajtó Besiktas együttesének komoly szüksége van januárban egy védő leigazolására. Az isztambuli együttes ugyanis alig néhány napja jelentette be a szakítást a korábbi Real Madrid sztárral, Pepével. Állítólag egy másik portugállal készülnek a veterán védőt pótolni.

A brazil születésű Pepe éppen tíz éven keresztül szolgálta a Real Madridot, majd szerződött 2017 nyarán a Besiktashoz, ahol szintén nagyon hamar a szurkolók kedvence lett lelkes, igaz pokróc stílusával. Arról egyelőre nincs hír, hogy a már 35 éves védő hol fog kikötni, ám az őt képviselő Jorge Mendes alighanem a megfelelő helyre fogja őt beprotezsálni. Irány a Wolverhampton?

A portugál sajtó azonban már tudni véli, hogy egy korábbi Sporting nevelésű játékos érkezik a helyére a Besiktashoz. Állítólag ez a játékos nem más, mint a volt utánpótlás válogatott Rúben Semedo. A 24 esztendős középsőbekk jelenleg a Huesca kölcsjátékosa, ahová a Villarealtól érkezett a szezon végéig. A pletyka szerint azonban Semedot már januárban visszarendelik a „Sárgatengeralattjáróhoz”, hogy aztán azonnal el is adják a török bajnokaspiránsnak. Igaz, ezt a jelzőt elég erős dolog ráerőszakolni a Besiktas-ra, lévén Senol Günes együttese kilencpontos lemaradásban van az éllovas Basaksehir háta mögött.