Milánói védőt figyel a Real Madrid! – sajtóhír

A nemzetközi sajtóban már hetek óta téma a Real Madrid téli átigazolási célpontjai. A legfrisebb hírek szerint a királyi gárda új célpontja az egyik milánói gárda kiváló teljesítményt nyújtó védője lehet.

Sajtóértesülések szerint a szezont rossz formában kezdő Real Madrid vezetősége megfigyelőt küldött ki az Inter Milano és Nápoly rangadójára, hogy közelebbről is szemügyre vegye a milánói Inter szlovák válogatott védőjét Milan Škriniart.

A 23 esztendős középső védő 2017 óta szerepel a milánói Inter csapatában. Ezt megelőzően a szlovák Zsolna és a szintén olasz Sampdoria csapatában futballozott, ahol felkeltette a milánói klub figyelmét. A fiatal védő mellesleg a szlovák futball egyik legígéretesebb tehetsége, valamint a szlovák foci legdrágább igazolása is 34 millió eurójával. Ráadásul a milánói Inter védőjének karrierjét egy felvidéki magyar ügynök Csontó Károly segíti. Škriniar már tavaly is kulcsembere volt a Nerazzurri csapatának, összesen 61 mérkőzésen lépett pályára az Inter színeiben és 4 gólt is szerzett.

A 23 esztendős védő a szlovák válogatottnak is kulcsembere 2016 óta, május 27-én a Grúzia elleni barátságos mérkőzésen debütált a szlovák nemzeti csapatban, azóta 23 alkalommal ölthette magára a címeres mezt. A védő kvalitásait a mieink is megtapasztalhatják, ugyanis Szlovákia ellen kezdjük az Eb-selejtezőket márciusban.