A Juventus ajánlatot tesz a Real Madrid klasszisáért – sajtóhír

A korábbi híreszteléseknek megfelelően, a Juventus készen áll ajánlatot tenni a Real Madrid csapatának a hosszabb ideje kiszemelt rutinos bekkért az olasz lapok információi szerint…

A torinói illetőségű Tuttosport hírei szerint a Juventus 45 millió eurót lenne hajlandó fizetni a “királyi gárdának” Marcelo szolgálataiért cserébe, míg a brazil balhátvédet évi 12 millió eurós gázsival, na és persze jó barátja, Cristiano Ronaldo jelenlétével csábítanák a “Zebrákhoz”.

A Juventus jelenlegi balhátvédje, Marcelo honfitársa, Alex Sandro ugyan a közelmúltban szerződést hosszabbított az együttessel, de a hírek szerint a Premier League felé kacsintgat, és a torinói klub Marcelo érkezése esetében úgy tűnik, hogy nem gördítene akadályt a Porto egykori védőjének távozása elé.

A 30 esztendős Marcelo 2007. januárjában csatlakozott a “blancókhoz”, és jelenlegi szerződése még 2022-ig köti őt a Bernabeuba, de a klubhoz közeli forrás szerint az olasz rekordbajnok hajlandó lenne a rutinos játékos megvásárlására, hogy újra összeállhassanak CR7-tel.