Olaszország: ijesztő sérülés után elmaradt a meccs – VIDEÓ

Az olasz másodosztályú bajnokság (Serie B) péntek esti mérkőzése alig néhány másodperc után szörnyű körülmények között félbeszakadt, miután a Lecce-Ascoli találkozón rögtön a középkezdés után az első fejpárbajban az egyensúlyából kibillentett Manuel Scavone fejjel a földre esett…

A hazaiak 31 éves középpályása Giacomo Berettával fejelt össze a levegőben, majd a szerencsétlen leérkezésnél a fejét kontrollálatlanul verte be a földbe. A játékosok azonnal látták, hogy nagy a baj, az orvosi személyzet pedig szívmasszázst és mesterséges lélegeztetést alkalmazott a játékosnál – később megerősítették, hogy szívrohamot kapott.

Röviddel ezután bejött a mentő a pályára, amely kórházba szállította őt, később már arról számoltak be a hírek, hogy Scavone a mentőben sikeresen magához tért. Eközben a két csapat közös egyetértésben megállapodott a játékvezetővel a mérkőzés későbbi időpontra halasztásáról, melyet így nem is folytattak.

A szombat reggeli híradások aztán megerősítették, hogy az elvégzett vizsgálatok során semmiféle sérülést, károsodást nem találtak a labdarúgónál, aki megfigyelés céljából egyelőre egy ideig még kórházban fog tartózkodni.

Scavone az élvonalbeli Parma csapatától szerepel kölcsönben a másodosztály élmezőnyében tanyázó Lecce alkalmazásában, és az idei szezonban már két gólt is szerzett.

Az olasz másodosztállyal kapcsolatos további, naprakész információkért kövesd rendszeresen társoldalunkat, a Serie B magyar oldalt!