Süper Lig: ismét egy új igazolás duplája repítette a Besiktast – videóval

A török bajnokság (Süper Lig) 21. fordulójában a kihívó Besiktas újabb sikerrel stabilizálta helyét az üldözők között, és a harmadik helyezett a fővárosi riválist utolérve azonos pontszámmal áll a másodikkal…

Azok után, hogy a múlt fordulóban Sindzsi Kagawa a kispadról való beállását követően három perccel duplázni tudott, a Besiktas szombaton ismét egy januári szerzeménynek köszönhetően a három pontot, ugyanis a Bursaspor legyőzése alkalmával mindkét találat a Trabzonsportól frissen igazolt Burak Yilmaz nevéhez fűződött.

A 33 éves támadó egymaga döntött el a mérkőzést csapata javára, hiszen az első félidő hajrájában Lens keresztlabdája után hajszálpontosan lőtte ki éles szögből a hosszú alsót, a másodikban pedig az ellenfél térfelén szerzett labda után bemutatott szóló végén helyezett a vendégek ketrecébe.

A Besiktas ezzel pontszámban utolérte a második helyezett Galatasarayt, amely vasárnap délután majd a Trabzonsport látja vendégül. Az éllovas Basaksehir egy pontot szerzett ebben a fordulóban, így jelenleg mindkét rivális 9-9 pont hátrányból követi őt.

Besiktas – Bursaspor 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Yilmaz (40., 62.) ill.

 

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye