Barca: “Megszoktuk Messi zsenialitását!”

Az FC Barcelona városi derbin aratott győzelmét követően Sergio Busquets ki mást is méltathatott volna, mint azt a Lionel Messit, aki a válogatott szünetről sérülten tért vissza, az Espanyol ellen a találkozót viszont már egymaga döntötte el!?

(Kép: as.com)

Busquets szerint egészen egyértelmű, hogy Messitől mindig számítani kell váratlan dolgokra, és természetesen hatalmas előny vele egy csapatban futballozni.

“Roppant fontos játékosunk. Nagyszerű meccse volt az Espanyol ellen. Vele egy csapatban játszani hatalmas előny. Kívülről nézve a játékát olyan lehet, mint aki mindig tud meglepetést okozni. Mi viszont már egyáltalán nem lepődünk meg rajta. Edzéseken rendre megcsinálja ezeket a mozdulatokat. Meccsen persze még nehezebb végrehajtani a váratlan dolgokat, de Messi éppen ezért zseni.” – Idézik a spanyol lapok a Barca középpályását, aki magáról a városi derbiről röviden a következőt mondta el.

“Az Espanyol ultra-defenzíven játszott, alaposan megnehezítve a dolgunkat. Nekünk megvoltak a lehetőségeink, nekik már kevésbé. Ettől függetlenül nehéz mérkőzés volt, de úgy gondolom megérdemeltük a győzelmet.” – Így Busquets.