Emery a Barcelona védőjét szívesen látná csapatában

A spanyol menedzser Angliába csábítaná a katalán óriás mellőzött játékosát. 

Unai Emery, az Arsenal trénere a Premier League-be invitálná a francia világbajnok védőt, Samuel Umtitit. A Barcelona hátvédje sérülése óta még mindig nincs 100%-os állapotban, és honfitársa Clément Lenglet stabil teljesítményével kiszorította őt a katalán csapat kezdőjéből, valamint az Ajax fiatalja, De Ligt is egyre többször kerül szóba a spanyol óriással. A 47 esztendős edző nincs megelégedve jelenlegi védelmével és frissítene keretén. A fő célpont pedig a La Liga gigászának középhátvédje, Umtiti lehet. A Barca játékosa térdsérülése óta kevés lehetőséghez jut, és akár ő is vevő lehet egy esetleges váltásra.

“Nagyon jó játékosról beszélünk, akit szívesen látnék a csapatomban. Egy megbízható játékosról van szó. A Ligue 1 játékospiaca nagyon vonzó a elitcsapatok számára, és sokan igazolnak el topbajnokságba, ahol rengeteget fejlődnek. Mindig voltak francia játékosok a csapataimban, akikre feltétel nélkül számíthattam.” – közölte burkoltan átigazolási szándékát a francia tréner.

Az Arsenal rendelkezik a leggyengébb védelemmel a top 5-ből a Premier League-ben. Az ágyúsok 40 gólt kaptak a bajnokságban, ez kétszer annyi, mint az éllovas Liverpoolé. Így nem is csoda, hogy Emery megszeretné erősíteni védelmét.