BL-selejtező: Rebrov nem elégedett teljes mértékben az eredménnyel

A Ferencváros szerda este 3-1-re győzte le az FC Valletta együttesét a Groupama Arénában a Bajnokok Ligája selejtezőkörének második fordulójában. Habár az eredmény igen biztató, a bekapott gól miatt nem volt felhőtlen a vezetőedző, Szerhij Rebrov öröme. 

Forrás: fradi.hu

A magyar csapat kiváló játékkal győzte le az FC Valletta csapatát, igaz a végére kicsit elengedtek, aminek az eredménye egy bekapott, idegenbeli gól volt. A Fradi így is remek helyzetben várja a visszavágót, de a vezetőedző, Szerhij Rebrov szerint az eredmény így sem tökéletes.

Az eredménnyel abszolút elégedett vagyok, de szerezhettünk volna még több gólt. Komolyan kell készülnünk a visszavágóra, hiszen ahogy a Ludogorec elleni hazai meccs után is mondtam, ez volt a párharc első felvonása. A máltaiak gólja egyáltalán nem írja át, hogyan játszunk az idegenbeli meccsen. Ki kell elemeznünk a mai összecsapást és az edzőkkel közösen döntjük el, hogy milyen taktikával lépünk pályára Máltán. Azt kaptam a Vallettától, amire számítottam. Az első 5-10 percben volt rajtunk egy nagyobb nyomás, utána viszont a meccs hátralévő részében mi domináltunk. Ha sokkal több helyzetet kihasználtunk volna, akkor jobb eredményt érünk el. Most azonban ezzel a 3-1-es győzelemmel kell elégedettnek lennünk”

– értékelt az ukrán vezetőedző a mérkőzés után.

A visszavágót július 30-án játsszák Máltán. Ha továbbjut a Fradi, akkor minden bizonnyal a Dinamo Zagreb ellenfele lesz a következő körben