Portugáliába igazolhat a Man. City egykori portása! – sajtóhír

A nem túl hitelesnek mondható The Sun beszámolója alapján a portugál élvonalban (Liga NOS) szereplő FC Porto a Manchester City korábbi hálóőrét, Joe Hartot szeretné szerződtetni… 

Mint ismert, a legendás spanyol kapuvédő, Iker Casillas májusban szívrohamot kapott a Porto edzésén. Emiatt úgy döntött, más pozícióban folytatja karrierjét. A brit bulvárlap, a The Sun érdekes hírt szellőztetett meg az utódjelölt kapcsán. Ugyanis a Porto állítólag a Manchester City egykori kapusát, Joe Hartot szemelte ki Iker Casillas helyére. Korábban Gigi Buffon vagy éppen Mattia Perin neve is felmerült a neves portugál klub háza táján. 

Joe Hart 2007 és 2015 között a Manchester City első számú kapusa volt. Gyakorlatilag kirobbanthatatlan volt az angol klub kezdőjéből, Guardiola érkezésével viszont nem volt maradása. Kölcsönbe került a Torinóhoz, majd később a West Hamhoz is. Tavaly nyáron a Burnley közel 4 millió euró ellenében leigazolta Hartot, de az angol portás nem nyújtott jó teljesítményt, ezért idővel kikerült a kapuból.