Barca: Piqué odaszólt egyet a Realnak!

A katalánok klasszisa a Marcanak adott interjút, amelyben többek között beszélt az új szezon előtti várakozásokról, Neymarról, de a Real Madridnak is odabökött egyet.

(Kép: marca.com)

Piqué azzal kezdte, hogy szerinte sokan alábecsülik a Barcát azért, amiért az elmúlt években “csak” a bajnokságban volt sikeres a katalán sztárcsapat, és a Bajnokok Ligájában a nagy áttörés elmaradt.

“Természetesen mindannyiunknak fáj, ahogyan az elmúlt két évben búcsúztunk a Bajnokok Ligájától. Ugyanakkor a bajnoki címeket szerintem sokan alábecsülik. Pedig úgy hiszem egyedülálló dolog a legutóbbi 11 bajnokságból 8-at megnyerni.” – Így Piqué aki odabökött ezzel egyet a Real Madridnak is.

“Koncentrálhatnánk a BL-re, eldobva ezzel a bajnokságot, vagy a kupát, de ez inkább orosz rulett lenne (…) Nem fogjuk elengedni a bajnokságot, helyette inkább úgy készülünk, hogy a szezon záró szakaszában igazán erősen kell teljesítenünk a különböző sorozatokat figyelembe véve.” – Folytatta a világ -és Európa-bajnok középhátvéd, majd a következőket fogalmazta meg Neymarról.

“Neymar nagyszerű játékos, aki pontosan ismeri ezt a klubot, az öltözőt, a várost. Tudom, hogy sokan örülnének annak, ha visszatérne. De ez egy igazán bonyolult átigazolási művelet… Mi különösen jó kapcsolatot ápoltunk, és ezen nem változtat semmit, hogy most a PSG futballistája. Természetesen beszéltünk már, személyesen is erről az egészről, de nem lenne fair, ha ezt elmondanám. Egy biztos, Neymar egy világsztár, és csak reméljük, hogy valami történik.”