Falcao lépésekre új csapatától

A “kolumbiai tigris” becenévre hallgató gólvágó csapatával már régóta tárgyalásban áll a Galatasaray, azonban most hivatalosan is bejelentette, hogy az utolsó lépések vannak már csak hátra az átigazolását illetően.


A török bajnokcsapat hivatalosan jelentette be, már csak apró dolgok vannak hátra ahhoz, hogy megszerezzék Radamel Falcao játékjogát. A Galatasaray folyamatos tárgyalásokat folytatott az AS Monacoval, azonban egyik sem úgy alakult, ahogy azt eltervezték, most viszont végső stádiumába érkeztek minden részlettel kapcsolatban. A kolumbiai gólvágón egy pillanatig nem múlott a transzfer, ő már az elejétől kezdve a váltás mellett állt. Mindezek tudatában, már csak a hivatalos bejelentés várat magára.

Falcao a Monaco színeiben 140 alkalommal lépett pályára, ezeken a találkozókon 83 gólt és 14 gólpasszt jegyzett.

AS Monaco – Transzfer Térkép

Érkezők: Gelson Martins (Atletico Madrid –  30 millió), Benjamin Lecomte (Montpellier – 13,5 millió) Jorge (Santos – ingyen), Henry Onyekuru (Everton – 13,5 millió), Wissam Ben Yedder (Sevilla – 40 millió), Islam Slimani (Leicester City – kölcsönbe), Tiemoué Bakayoko (Chelsea – kölcsönbe).
Távozók: Nacer Chadli (Anderlecht – kölcsönbe)