Barca: Az elnök úr így értékelte az átigazolási szezont!

Az FC Barcelona első embere, Josep Maria Bartomeu a legutóbbi, Barca TV-nek adott nyilatkozatában értékelte a nyári transzferablak történéseit.

(Kép: as.com)

Bartomeu elégedettnek tűnt, és megnyugtatott mindenkit, hogy a csapat körül nem volt feszültség a nyári hónapok során. Az elnök úr szerint így kósza híresztelések voltak azok is, amelyek arról szóltak, hogy Griezmann sem a játékosok, sem a szurkolók nem látják szívesen.

“Sok mindent írtak Greizamnn szerződtetése kapcsán. Így például azt is, hogy a játékosok kérték, hogy ne igazoljuk le őt. Ez persze nem igaz, már csak azért sem, mert az átigazolásokról a klub technikai személyzete dönt, a futballistáknak ebbe nem igen van beleszólása.” – Így Bartomeu, aki az átigazolások kapcsán még megjegyezte azt is, hogy elégedett a Barca keretével.

“Ez a keret jóval versenyképesebb, mint a tavalyi volt. Kisebb keret, de erősebb. Személy szerint sokat várok az idénytől!” – Fogalmazott a klubvezető, megjegyezve még, hogy Matthijs de Ligtet igen is szerződtetni akarták, ám a játékos nem a Barca mellett döntött.

Bartomeu egyébként azt is kijelentette, hogy Griezmann érkezése után, Neymar átigazolása, a hírekkel ellentétben egyáltalán nem volt napirendi ponton.