Hétvégén bemutatkozhat a Real Madrid sztárigazolása

A spanyol sajtó pozitív hírekkel számolt be a Real Madrid háza tájáról, ami a sérüléseket illeti, és a több javuló állapotban lévő játékos közt találhatjuk a “királyi gárda” legnagyobb nyári szerzeményét is, aki jó eséllyel a hétvégén először léphet pályára a csapat színeiben tétmérkőzésen…

Az AS nevű lap információi szerint a sérülését követően Eden Hazard a spanyol bajnokság (La Liga) 4. fordulójában esedékes, Levante elleni mérkőzésen újra bevethető lesz a Real Madrid csapata számára, és a közelmúltban 100 millió euróért igazolt belga klasszis végre tétmeccsen is pályára léphet új klubja színeiben.

A 28 esztendős játékos nagyjából három héttel ezelőtt szenvedett izomsérülést, mely következtében a három forduló alatt öt pontot szerző “blancók” idei egyetlen bajnokiján sem léphetett még pályára, azonban a Real szurkolóinak várhatóan már nem sokat kell várnia, hogy élesben láthassák kedvencüket.

A lap beszámolója szerint a legutóbbi mérkőzést ugyancsak sérülés miatt kihagyó James Rodriguez várhatóan szintén csatasorba állhat a következő körben.

A Real Madrid szombaton, 13 órától fogadja a Levante csapatát a Bernabéuban.