A Barcelona képtelen kapott gól nélkül lehozni a bajnokijait

A Barcelona folyamatosan megmutatja, hogy mennyire sebezhetők hátul. Kedden Santi Cazorla szerzett egy hatalmas gólt ellenük.

A Villareal elleni találkozón 2:1-re nyert a Barcelona. Santi Cazorla a 44. percben talált be. Mint később kiderült, ezzel a bombagóllal alakult ki a végeredmény. A katalánok mind a hat idénybeli bajnokijukon kaptak gólt. Az első fordulóban az Athletic Bilbao és most a Villareal ellen egyet-egyet, a Real Betis, az Osasuna, a Valencia és a Granada ellen kettőt-kettőt.

Ennek ellenére a védelem szerepel hétről-hétre a legállandóbb összeállításban. Nelson Semedo, Gerard Piqué és Clement Lenglet minden mérkőzésen pályára léptek. Csak a balhátvéd pozíciójában történt változás, az is csak Jordi Alba sérülése miatt. Helyét a nyári igazolás Junior Firpo vette át.

A Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája mérkőzés volt az egyetlen találkozó, melyen nem kapott gólt Marc-André ter Stegen. Akkor is csak a német hálóőr remek bravúrjainak köszönhetően úszták meg kapott gól nélkül a “gránátvörös-kékek”.