Fellebbez az Atletico Madrid a Barca nevetséges büntetése miatt

Ahogy tegnap arról mi is beszámoltunk, a Barcelona megkapta a büntetését Antoine Griezmann szabálytalan leigazolása ügyében, de az Atletico Madrid nem nyugszik bele a nevetségesen kis összegbe, ezért fellebbez, de a Barcelona sem hagyta még annyiban a dolgot.

Forrás: talksport.com

A Barcelonának mindössze 300 eurót (körülbelül 100 ezer forintot) kell fizetnie azért, mert idő előtt tárgyalásokat folytatott az Atlético Madriddal élő szerződésben álló Antoine Griezmannal. 

A döntést azonban sem az Atletico Madrid sem a Barcelona nem fogadta el, ezért mindkét klub fellebbez az ítélet ellen: a katalánok továbbra is úgy gondolják, hogy semmi szabálytalant nem tettek, a madridiak pedig nevetségesnek tartják a büntetés mértékét. A katalán Sport szerint az Atleti azért sem hagyja annyiban a dolgot, mert ha korábbi játékosa és a katalán klub valóban előbb jutott egyezségre, mint július 1-je, akkor a játékosnak még a korábbi, 200 millió eurós kivásárlási ára volt érvényben, így ez az összeg járna a “Matracosoknak”.

Korábban arról volt szó, hogy stadionbezárással büntethetik a Barcelonát, vagy egy nagyobb pénzösszeggel, de végül egyik variáció sem következett be.