BL: “a Barca már nem olyan félelmetes ellenfél”

A Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójának ma esti slágermérkőzése a Barcelona és az Inter csörtéje lehet az F-csoportban…

A négyesfogat rendkívül kiegyenlítetten áll, hiszen az első forduló mindkét mérkőzés döntetlenre végződött: a Barcelona nem bírt a Borussia Dortmunddal, az Inter pedig csak egy pontot szerzett a Slavia Praha ellen. Az üzengetést a milánóiak egykori BL-győztes csapatának kiválósága, Marco Materazzi kezdte:

“A Barcelona mindig kemény ellenfél, de már nem olyan ijesztő, mint korábban volt. Ez már nem a 2010-es csapat, ők már sosem térnek vissza. Most csak három-négy igazi klasszisuk van a pályán, 2010-ben még tíz volt, plusz egy Lionel Messi nevű földönkívüli. Először is, nem szabad gólt kapni. A Barca körül még vannak megválaszolatlan kérdések, hiszen Messi sem teljesen egészséges. Meglátjuk, hogy játszik-e. A futball miatt csalódott lennék, ha nem lépne pályára, de persze az Internek jobb lenne. Megállíthatatatlan, csak abban lehet reménykedni vele szemben, hogy rossz napja van.”

A mérkőzés ma este 21 órától veszi kezdetét a Camp Nouban, és élőben nézhető lesz a Spíler 2 Tv-n.