BL: Duplán sikerült felhergelnie a Bernabéut a Brugge játékosának! – Kép

Serge Gnabry vagy Joao Félix után Emmanuel Bonaventure Dennis nagy napja is volt a keddi a Bajnokok Ligájában, miután a Club Brugge 21 esztendős támadója duplázott a Real Madrid ellen. Ráadásul a találkozó egyik legérdekesebb pillanata is a nevéhez fűzhető.

A Cistiano Ronaldotól kölcsönzött gólöröm (Kép: as.com)

Ahogyan az a fenti képen is látszik, Dennis emlékeztetni akarta a Bernabéu közönségét arra, hogy valaki bizony nagyon is hiányzik a csapatból.

“Szeretem Cristiano játékát, számomra ő a világ legjobbja. Szomorú voltam, amikor elhagyta a Real Madridot. A gólomnál azért akartam őt utánozni, hogy a Bernabéuban emlékezzenek arra, hogy mennyire is hiányzik a csapatból” – Nyilatkozta a Brugge csatára az RTL-nek a lefújást követően.

“Örülök, hogy duplázni tudtam. Meg akartuk nyerni a mérkőzést, ami kis híján sikerült is. Úgy gondolom, az egy ponttal is elégedettek lehetünk” – Tette még hozzá a nigériai játékos, aki megjegyezte azt is, hogy eleget tesz annak az ígéretének, hogy amennyiben betalál a Real Madrid ellen, csináltat egy tetoválást. “Most kettőt kell csináltatnom!” – Így Dennis.