Atlético: Kifütyülték a kapitányt, Diego Simeone is reagált!

Az Atlético Madrid – Bayer Leverkusen Bajnokok Ligája találkozót követően nem várt jelenetsor gerjesztett feszültséget a “matracosoknál”.

(Kép: marca.com)

Kis túlzással az elmúlt napokban minden Koke körül forog a Wanda Metropolitano környékén. A Leverkusen ellen ugyanis a 70. percben lecserélt csapatkapitányt kifütyülték a szurkolók.

Az biztos, hogy Koke nem élete formájában futballozik az elmúlt időszakban, de ilyen reakcióra senki sem számított.

“Az embereknek meg van a maguk véleménye, ezt el kell fogadni. Tovább dolgozok keményen, hogy segíthessem a csapatot. Vannak dolgok, amiket megoszthatok a szurkolókkal, de van olyan is amit nem szeretnék. Egy valami fontos, hogy együtt maradjunk, egy célért dolgozzunk tovább, és biztos vagyok benne, hogy javulni fognak az eredményeink.” – Reagált a kritikára Koke, akinek védelmére többen is keltek, mint például Alvaro Morata vagy Diego Simeone.

“Ő a kapitányunk, a legfontosabb játékosunk. Bárcsak mindannyian annyi munkát tudnánk elvégezni a pályán, mint ő! Ha 11 Koke szerepelne a csapatban, mindig nyernénk!” – Így Morata, akinek szavait Diego Simeone a következőkkel toldotta még meg.

“Sajnos a futball már csak ilyen. A szurkolóknak viszont el kellene ismerniük Koke érdemeit. Biztos vagyok abban, hogy ha egyszer távozik, mindenkinek hiányozni fog, és meg kell majd köszönnünk neki mindazt, amit az Atléticóért tett!”