Szerződést hosszabbíthat alapemberével a Barcelona – sajtóhír

Spanyol sajtóinformációk szerint az FC Barcelona csapata hamarosan új szerződést kínál első számú kapusa számára, akiről éppen a minap erősítették meg, hogy sérüléssel bajlódik

A Diario Sport helyzetjelentése szerint az FC Barcelona gárdája újabb három évvel szeretné meghosszabbítani Marc-André ter Stegen 2022-ig érvényes kontraktusát, s amennyiben ez megtörténik akkor a német kapus lenne a leghosszabb időre élő szerződéssel bíró játékos a katalán gárda keretében.

Az idei szezonban az összes spanyol bajnokin és egy kivételével mindegyik BL-mérkőzésen ter Stegen védte a csapat hálóját, aki abszolút teljhatalommal rendelkezik a Barca gólvonala előtt. Úgy tűnik, hogy még további, hosszú éveken keresztül vele képzelik el a jövőt a Camp Nouban, noha a közelmúltban a Juventus kósza érdeklődéséről számoltunk be vele kapcsolatban.

A 27 esztendős hálóőr 2014-ben alig 12 millió euróért cserébe szerződött a Borussia Mönchengldabachtól a Barcelonához, s immár a negyedik éve egyeduralkodónak számít a posztján. Összességében több mint 200 tétmeccsen védhette a katalán óriás kapuját, aktuális piaci értéke pedig már 90 millió eurót számlál a Transfermarkt szerint.