Real Madrid: ezért nem érkezett soha Eriksen

Nem egészen úgy alakult Christian Eriksen pályafutása a napokban, ahogy arra korábban számítani lehetett. A dán válogatott játékos ugyanis az olasz Interhez szerződött, mégpedig egy nagyon szerény összegért, 20 millió euróért.

Eriksen nagyon alacsony árának az oka nem volt más, mint az, hogy a nyártól már ingyen megszerezhette volna bármely másik klub, lévén szerződése éppen lejárt volna a Tottenhammel. A londoniak persze szeretnek ragaszkodni az utolsó fonthoz és pennyhez is, így nem meglepő módon örültek az Inter által felajánlott 20 millió eurónak is.

Pedig, ha minden igaz, két évvel ezelőtt még 100 milliót sem szégyelltek kérni a Real Madridtól, Eriksen szolgálataiért cserébe. Azonban sem akkor, sem később nem lett a támadó-középpályás a „Királyiak” játékosa. Ezt az összeget eleinte sokallta a Real, majd szimplán már nem voltak érdekeltek Eriksen megvételében. A Marca szerint konkrétan Zinedine Zidane a visszatérése óta csakis Paul Pogba megszerzésére tud gondolni, mint a középpályára méltó megerősítése.