Barca: Az edző is reagált a Messi vs Abidal csatározásra!

Mint ismert, nagy port kavart az FC Barcelonánál Eric Abidal sportigazgató azzal, hogy Ernesto Valverde menesztéséről beszélt, a játékosok hozzáállását kritizálva. Olyan nagyot, hogy még Lionel Messi is nekiment a korábbi csapattársnak, akit akár még meneszthet is a Barca.

(Kép: as.com)

Úgy is mondhatnánk, áll a bál a Camp Nou környékén, még akkor is, ha Quique Setién vezetőedző igyekezett csillapítani az indulatokat.

“Való problémáról beszélünk, de engem ez nem igazán érint. Az én feladatom most az, hogy a játékosaimat se foglalkoztassák a történtek. ‘ percet beszéltünk a csapattal a Messi – Abidal ellentétről. Mindenki egyetértett abban, hogy ez a vezetőségre tartozik, a mi feladatunk a Király-kupára koncentrálni. Engem a futball érdekel, az, hogy mi történik a pályán kívül, nem az én reszortom!” – Idézik a spanyol sajtóban a Barca trénerének szavait a Bilbao elleni kupameccs előtti sajtótájékoztatóról.

“A világon minden klub életében jelentkeznek problémák. Nincs ebben semmi meglepő. Sajnos vannak olyanok, amelyeket edzőként nem tudsz kontrollálni. De most már beszéljünk inkább a futballról, ez a téma ugyanis nem igazán segíti az én munkámat!” – Tette még hozzá Setién, részéről így lezártnak tekintve az ügyet – A klubvezetés minden jel szerint viszont, nem reagál, nem is reagálhat hasonlóan a történtekre.