Megújítaná kulcsembere szerződését a Juventus – sajtóhír

Az aktuális olasz lapértesülések szerint a rekordbajnok Juventus együttese továbbra is hosszútávon alkalmazná az egykor még mellőzött csillagot…

A torinói illetőségű Tuttosport forrásai szerint a Juventus együttese új szerződést készül ajánlani az idei szezonban ismét kiváló formában teljesítő Paulo Dybala számára, akinek nem sokon múlott múlt nyáron a távozása.

A 26 esztendős argentin csatár egész nyáron a távozás gondolatával kacérkodott, az átigazolási időszak utolsó napján állítólag közel állt ahhoz, hogy a Manchester United vagy a Tottenham szolgálatába szegődjön, ám végül meglepetésre maradt a torinói klub alkalmazásában. CR7 mellett kevés lehetőség jutott neki az elmúlt szezonban, idén azonban Maurizio Sarri megtalálta a helyét, hogy a portugál klasszissal együtt legyenek a pályán, és ketten együtt egyelőre jól muzsikálnak a torinói klub számára.

Az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve 28 meccsen 11 gólt szerző Dybala aktuális szerződése 2022-ig érvényes, a Juve pedig további három esztendővel újítaná meg a megállapodást.