Barca: Abidal ha már maradt, Messiről és Suárezről nyilatkozott!

A katalán fővárosból nagy port kavart üzenete miatt kis híján távozó Eric Abidal ha már megtarthatta sportigazgatói tisztségét, akkor gyorsan nyilatkozott is arról a Lionel Messiről, akiről a napokban egyre többet cikkeznek arról, hogy akár távozhat is a Camp Nouból.

(Kép: as.com)

Mi is írtunk róla, hogy úgy hírlik, Messi körül valami nem kerek mostanság Barcelonában. Eric Abidal ezen híreszteléseknek igyekezett véget vetni legutóbbi nyilatkozatával.

“Hogy marad-e Messi? – Ezt a kérdést elsősorban neki kellene feltenniük. Mi bízunk benne, hogy maradni szeretne, és ugyan úgy elkötelezett a klub iránt, mint eddig. Leo azt mondta korábban, hogy a Barca a mindene, és tudjuk, hogy nagyon szereti a klubot, a várost, az embereket. A világ legjobb játékosának szerződéshosszabbításáról beszélünk, egy ilyen kaliberű futballistával pedig nem könnyű hosszabbítani.” – Fogalmazott Abidal, aki Luis Suárez jövőjére is kitért.

“Elsősorban tisztelnünk kell a játékosainkat, hiszen Suárez is rengeteget tett ezért a klubért. Bízunk benne, hogy a jövőben is a segítségünkre lehet. Luis sérült, majd ha felépül, leülünk vele is. Tiszteli a klubot, szeret a Barcánál lenni, úgyhogy meg fogjuk kezdeni vele is az egyeztetéseket!” – Így a katalánok sportigazgatója.