El Clásico: Piqué nehezen viselte a vereséget!

A katalánok középhátvédjét érezhetően nagyon megviselte, hogy az FC Barcelona 2:0-ás vereséget szenvedett a Real Madrid otthonában a vasárnap esti El Clásicon. 

(Kép: goal.com) 

Piqué szerint a Barcának ki kellett volna használnia azt a lehetőséget, hogy szerinte a Real Madrid nagyon nem képviselt magas minőséget a találkozón.

“A Real Madrid az első félidőben a legrosszabb Real Madrid volt, amellyel eddig találkoztam a Bernabéuban! Sajnos elszalasztottuk a lehetőséget, hogy ezt kihasználjuk! Nem kritizálni szeretném őket, hiszen mindkét klubnak megvannak most a maga problémái, csupán a saját benyomásomat fogalmaztam meg. “ – Így Piqué a meccs után a ‘vegyes-zónában’ adott rövid nyilatkozatában.

“Jobban kellett volna játszanunk a második félidőben. Sok labdát veszítettünk, az ő önbizalmuk pedig egyre csak nőtt. Mindig fájó elveszíteni egy ilyen meccset. Pontosan tudjuk, hogy miben kell fejlődnünk. Amennyiben ez sikerül, akkor megnyerhetjük a La Ligát, de ehhez változtatnunk kell.” – Tette még hozzá a Barca középhátvédje.