Légiósok: magyar játékos lesz az amerikai “Nagy Ő” főszereplője

A Sporting Kansas City magyar labdarúgója, Sallói Dániel lesz a 2002 óta futó The Bachelor (Nagy Ő) című romantikus műsor egy este alatt lezajló színpadi, élő kiadásának főszereplője.

A 23 éves korosztályos válogatott futballistának valószínűleg teltház előtt kell egy este alatt kiválasztani a tíz, érte versenyző hölgyből azt az egyet, aki a legszimpatikusabb neki. Akárcsak a Magyarországon is futó show-ban, itt is az nyer majd a nők közül, aki megkapja az utolsó szál rózsát a magyar labdarúgótól a Kansas Cityben található Arvest Bank Theatre at the Midland színházban, a folytatásban pedig kiderül, hogy hosszú távon is működik-e a kapcsolatuk. A hivatalos bejelentésben kiemelik, hogy Sallói a Sporting Kansas City legeredményesebb játékosa volt 2018-ban, valamint felhívják a figyelmet kávé- és zeneszeretetére, illetve arra, hogy a humanitárius tevékenységek is fontosak neki. Sallói a Twitteren mindössze egy „Csináljuk!” felkiáltással kommentálta a hírt.

“Minket is meglepett, hogy szerepel majd a műsorban, a hírt nekem is a lányom küldte el. Amerikában szeretik az európai fiúkat, vélhetően ezért választották őt. Daninak egyébként a tengerentúli lá­nyok helyett inkább a magyarok tetszenek, így nehezen tudom elképzelni, hogy itt találná meg az igazit. Nem annyira bírja egyébként a nyomulós, Insta-lányokat, de a választást természetesen rábízom. A csapattársai viszont már cukkolják, hogy beülnek majd az első sorba, és segítenek neki választani. A feleségem aggódott, hogy mit szól majd hozzá Dani edzője, de mondtam neki: ez Amerika, ott ezt máshogy fogják fel. Ma­gyarországon ez elképzelhetetlen lenne. Bár nyilván én is jobban szeretem, ha a fiam a góljaival kerül a címlapokra” – nyilatkozta a játékos édesapja, Sallói István.