Bajnokok Ligája: Egyre valószínűbb, hogy Barcelonában sem lesznek nézők?

Azok után, hogy a Valencia üres lelátók előtt fogadja majd kedden az Atalantát a BL negyeddöntőjének visszavágóján, egyre inkább úgy tűnik, hogy az FC Barcelona is zárt kapus meccset játszik majd olasz ellenfelével.

A kínai koronavírus ellen küzdelem részeként a L’Esportiu című barcelonai lap úgy tudja, hogy a katalán főváros városi tanácsa kérvényezni fogja az Európai Labdarúgó-szövetségnél (UEFA), hogy a jövő szerdai Barca – Napoli összecsapást is zárt kapuk mögött rendezzék.

A városvezetés az emberek egészségének megőrzésére hivatkozna, na és persze arra, hogy állítólag 5000 olasz szurkolót (Olaszország Európa gócpontja a vírus terjedésének szempontjából – a szerk.) várnak Barcelonában a meccs napján.

A L’Esportiu szerint nagyon is valószínű a zárt kapus meccs. A lap példaként felhozza, hogy Barcelona vezetése az eredetileg március 15-ére tervezett népszerű barcelonai maratont is lemondta (október 25-re áttéve a versenyt) .

Friss: Az UEFA bejelentette, hogy a héten, szerda este a PSG – Borussia Dortmund találkozót is nézők nélkül rendezik a Parc des Princesben!