Napoli: a skót bajnokságból érkezhet balhátvéd – sajtóhír

Az olasz együttes megerősítené keretét a következő átigazolási időszakban, Gattusóék most a Rangers védőjét szemelték ki.


A Napoli felvette a kapcsolatot a Rangers csapatával Borna Barisic átigazolásával kapcsolatban, a Corriere dello Sport értesülései szerint. A horvát hátvédért az olasz gárda már állítólag bejelentkezett, azonban végül nem jött létre a transzfer, ugyanis a skót gárda szezonközben nem szeretett volna megválni játékosától.

A 27 éves baloldali védő értékét mindössze 3 millió euróra becslik, azonban a Rangers legalább 7-8 millió eurót akar érte kapni, amelyet a Napoli megadna érte. Az olasz gárdának jelenleg két játékosa van erre a posztra, Mário Rui és Faouzi Ghoulam. Előbbi rendszeres játéklehetőséghez jut, míg utóbbi alig kap esélyt a bizonyításra és emellett sokat bajlódott sérüléssel is, ennek következtében elhagyná nyáron a csapatot, így jöhet képbe Borna Barisic.

A 12-szeres horvát válogatott játékos minden versenysorozatot figyelembe véve 59 alkalommal léphetett pályára a skót csapat színeiben, amelyeken 2 gólt és 18 gólpasszt hozott össze.