Kirakták otthonából az Inter januári sztárigazolását – sajtóhír

Az Olaszország északi részében elképesztő mértékben tomboló koronavírus-járvány következtében bezárták azt a milánói szállodát, ahol januári leigazolása óta az Inter futballistája lakott…

Az Inter legnagyobb januári szerzeménye, Christian Eriksen szűk két hónap alatt még nem talált magának lakást Milánóban, ezért leigazolása óta egy szállodában élt, azonban a koronavírus-járvány miatt a hotel a napokban bezárásra került, így Sport365 beszámolója szerint a dán klasszis ezt az időszakot hiába szerette volna a szállodában átvészelni, az utcára került.

A szálló viszont úgy döntött, hogy a járvány miatt bezár, így Eriksennek is távoznia kellett, csakhogy mivel még nem volt állandó lakása a városban, hirtelen hajlék nélkül találta magát. Természetesen klubja azonban közbelépett, és gyorsan biztosított számára egy apartmant, ahol most elölről kell kezdenie a 14 napos karantént. A klub ezenkívül ellátta elegendő ellátmánnyal és a körülmények között kivitelezhető edzéstervvel is.

Olaszországban rendkívül súlyos a helyzet a koronavírus-járvány miatt, de az Inter csapatából eleddig egyetlen fertőzöttet sem azonosítottak.