A Barcelona és a Liverpool is a Ligue 1 legnagyobb tehetségét akarja – sajtóhír

A legfrissebb spanyol sajtóértesülések szerint újabb sztárklubok álltak be a francia bajnokság (Ligue 1) legnagyobb tehetséges iránt érdeklődő klubok egyébként is hosszú sorába…

A Sport nevű lap értesülései szerint napjaink egyik legnagyobb tehetsége, Eduardo Camavinga leigazolását illetően immár a Barcelona és a Liverpool csapata is komoly érdeklődést.

A francia élvonalbeli Rennes csapatában szereplő, mindössze 17 esztendős középpályásért a helyi lapok becslése szerint az őt leigazoló együttesnek nagyjából 100 millió euró körüli összeget kell majd fizetnie nyáron, miután a nemzetközi portálok szerint általános piaci értéke a jó teljesítménye és a fokozott érdeklődés hatására gyakorlatilag hétről hétre emelkedik. Szolgálatai iránt korábban a teljesség igénye nélkül már a Real Madrid, a Manchester United és az Arsenal is érdeklődött.

Az angolai származású Camavinga rendkívül fiatal kora ellenére 2019-ben bemutatkozhatott a francia U21-es válogatottban, a 2019-2020-as kiírásban pedig alapembere lett a Rennes együttesének, melynek  színeiben ugyanis már 25 bajnokin és négy El-találkozón is szóhoz jutott.