Megvan, kivel helyettesítené a PSG Neymart – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint amennyiben a PSG a tervek szerint valóban eladja Neymart a Barcelonához, a francia sztárcsapatnak új csatár után kell néznie, és állítólag már meg is találták az utódot…

Fabrizio Romano információi szerint a PSG első számú kiszemeltje Neymar távozása után nem lenne más, mint a Juventus csapatában mostanság ismét egyre inkább kirobbanthatatlan szerepet betöltő Paulo Dybala. Azonban a torinói sztárcsapat abszolút nem hajlik az eladására, és a The Sun fenti írása értelmében a közeledésüket már el is utasították.

A 26 esztendős argentin csatár múlt nyáron a távozás gondolatával kacérkodott, az átigazolási időszak utolsó napján állítólag közel állt ahhoz, hogy a Manchester United vagy a Tottenham szolgálatába szegődjön, ám végül meglepetésre maradt a torinói klub alkalmazásában. CR7 mellett kevés lehetőség jutott neki az elmúlt szezonban, idén azonban Maurizio Sarri megtalálta a helyét, hogy a portugál klasszissal együtt legyenek a pályán, és ketten együtt elég hatékonyan muzsikálnak a torinói klub számára.

Az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve 34 meccsen 13 gólt szerző Dybala aktuális szerződése 2022-ig érvényes, a Juve pedig további három esztendővel újítaná meg a megállapodást, megelőzve a PSG és az angol klubok érdeklődését.

Hogy miben bízhat mégis a PSG? Neymarért cserébe jó eséllyel 200 millió euró körüli összeget gombolhatnak le a Barcáról, melynek jelentős részét nyugodt szívvel lobogtathatják meg az olaszok előtt, illetve nem titok, hogy a Juventus már hosszabb ideje nagyon szeretné soraiban tudni a jelenleg az Intertől kölcsönben a PSG-ben szereplő Mauro Icardit, azonban a párizsiak lépéselőnyben vannak velük szemben az érte folytatott meccsben, Dybala átengedése esetén azonban félreállhatnak…