Olaszország: A Roma játékosa szerint ‘lehetetlen küldetés’ a szezon befejezése!

Mint arról már mi is beszámoltunk, az Olasz Labdarúgó Szövetség elnöke,  Gabriele Gravina nemrég előállt a szerinte ideálisnak is nevezhető forgatókönyvvel az olasz bajnokság újrakezdését és befejezését illetően. A szövetség első emberével azonban sokan nem értenek, értettek egyet. Így volt ezzel Javier Pastore is.

Az AS Roma középpályása szerint ugyanis közel sem lenne olyan egyszerű csak úgy folytatni májusban a bajnokságot, nem is beszélve arról, hogy 100%-os bizonyossággal nem lehet kijelenteni, hogy a koronavírus-járvány mondjuk lecseng április végére Olaszországban.

“Meglátjuk, mikor futballozhatunk újra. Őszinte leszek, lehetetlen küldetésnek tűnik befejezni ezt a szezont. Már csak azért is, mert 20-30 napra legalább szüksége lenne a játékosoknak, hogy készen álljanak a rajtra.” – Idézi a Radio Impacto a “farkasok” középpályását.

“Minden klub nagy anyagi veszteségeket szenved el. Lehetetlennek tűnik onnan folytatni, ahol abbahagytuk. Csak toljuk, toljuk majd a kezdés időpontját, egészen addig, hogy akkor inkább már kezdhetnénk a következő idénnyel. Persze tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, és vélhetően nem is így fog történni, de ettől még ez egy hihetetlenül nehéz és bonyolult helyzet.” – Tette még hozzá Pastore, aki kihangsúlyozta még egyszer, hogy a futballisták már lassan 2 hete otthon vannak, és ki tudja, meddig tart még a karanténjuk.