A Liverpool nem szeretné visszakapni Coutinhót

Nem rég a sajtóban még olyan hírek is felmerültek, hogy Philippe Coutinho visszatérhet Liverpoolba, ám a vörösök ezt cáfolták. Eszük ágában sincs visszavenni a brazilt.

2018-ban nem kis huzavona után, jó sok pénzért vált meg akkori legjobb játékosától a Pool. Coutinho mindent elkövetett hogy elengedjék Barcelonába, ami végül meg is valósult – más kérdés, hogy azóta a karrierje nem olyan ívet ír le, mint amire számítani lehetett. A Barcánál néhány villanása ugyan volt, de az ottani játékrendszerbe nem tudták beilleszteni, így a Bayern Münchenhez került. Németországban szintén elég hullámzó a teljesítménye, így a kölcsönszerződése lejártával a Barcelona azonnal szeretne majd megszabadulni tőle.

Nem sok klubnak van pénze egy ilyen kaliberű futballistára. A liverpooli pletykák alapját pedig az adta, hogy Coutinho állítólag közeli barátainak bevallotta: óriási hiba volt a részéről, hogy elhagyta az Anfieldet. A játékos oldaláról tehát elképzelhető lenne a visszatérés, ám a Pool jelezte, nem fogadják vissza. A következő átigazolási időszakig Coutinho már 28 éves lenne és 120 millió euró körüli összeget semmiképp sem fizetnének egy ilyen “idős” játékosért. A klub üzletpolitikájába az már nem férne bele.

A Mirror információi szerint más klubok viszont érdeklődnek Coutinho iránt: a Manchester United talán a legkomolyabb közülük, de a Tottenham is egy érdekes opció; de ott van még az Arsenal és a Chelsea is. Ami viszont közös még ezekben a csapatokban, hogy egyikük sem szeretne ilyen sok pénzt költeni a brazilért. Közel sem adnának érte annyit. Ez pedig egy érdekes szituáció lehet a Barcelona szempontjából, hiszen így elég sokat bukhatnak majd rajta.