Real Madrid: “Elmentem Peléhez, hogy kikérjem a véleményét!”

Mint tudjuk, a Real Madrid előszeretettel igazol Brazíliából fiatal tehetségeket mostanság (Rodrygo, Vinícius Junior, Reinier). Egyikőjük elárulta, hogy nem akárkinek az áldása után mondott csak igent a blancóknak.

A spanyol fővárosban a szezon eleje óta futballozó Rodrygo a DAZN nevű népszerű sportszolgáltatónak beszélt Madridba szerződéséről, elárulva egy igazán érdekes részletet.

“A Real Madrid, ahogyan a Santos is volt, egy valóra vált álom a számomra! Akik ismernek, pontosan tudják, hogy az álmaimat élem meg.” – Így a 19 esztendős tehetség.

“Gyermekként Pelé, Neymar és Robinho voltak a bálványaim, már csak azért is, mert ők is a Santosban futballoztak. Rajtuk kívül még Cristiano Ronaldo is inspirál, aki egy igazi legenda. Büszke vagyok arra, hogy mindannyiukat ismerhetem.” – Folytatta Rodrygo, aki ezt követően bővebben is kitért első madridi napjaira.

“Sosem felejtem el, amikor a Real Madrid megkeresett bennünket. Sokáig nem gondolkoztam az ajánlaton, illetve de, egy dolog miatt… Mielőtt Madridba igazoltam, meglátogattam Pelét, akinek kikértem a véleményét. Nem akartam úgy elhagyni Brazíliát, hogy Pelé nem adja áldását a Real Madridra! Amikor megérkeztem a klubhoz, mindenki nagy szeretettel fogadott. Zinedine Zidane az elsők között jött oda hozzám. Üdvözölt, biztosított a támogatásáról, és arról, hogy ha eljön a megfelelő pillanat, minden kétség nélkül betesz majd a csapatba. Nagyon hálás vagyok neki is mindenért!” – Így Rodrygo, akinek egyébként nincs miért szégyenkeznie első Real-os idénye miatt, már csak azért sem, mert 21 tétmeccsen 9 gól és 2 gólpassz szerepel a neve mellett.